Verksamheten växer och vi bygger nytt för att möta framtiden. Nyfiken? Se nedan drönarbild. 

Henrik Swahn har påbörjat sin anställning som Fastighetschef

Henrik Swahn har påbörjat sin anställning som Fastighetschef i Maskin & Mekan och Hovs Mark och Maskin. Henrik kommer att ansvara för förvaltning, utveckling och försäljning av de fastigheter som bolagen äger. Det största projektet som pågår just nu är utveckling av verksamhetsmark i Öjaby, Växjö.

Verksamheten växer och vi bygger nytt för att möte framtiden.

Verksamheten växer och vi bygger nytt för att möte framtiden. Till sommaren 2020 flyttar vi verksamheten från Uttervägen på Norremark till Högsbyvägen i Räppe där vi bygger 6500 kvm kall/varmlager, maskinhallar, tvätthallar med maskintvätt, kontor samt stor återvinningsgård för olika fraktioner.

Nya fordon

Vi har det senaste året sett en ökad efterfrågan på våra tjänster och för att möta detta har fordonsparken utökats och förnyats, ser mer under respektive flik under maskinparken. Exempelvis så har det under oktober levererats 5 nya Scania lastbilar samt 2 nya dumprar A30G.

Nyanställning

Ola Sivertsson har påbörjat sin anställning som specialist inom Maskinstyrning och fordonselektronik. Ola utför sina arbeten ute hos kund ifrån servicebilen alternativt i vår verkstad.

Ett väletablerat entreprenadföretag sedan

Kontakt

Adress

  • Uttervägen 1
  • 352 45 Växjö